Kundeservice 70 10 20 31

Karrieremuligheder ambulance

At arbejde i vores ambulancetjeneste giver muligheder for udvikling

Praktikvejleder – vær med til at forme fremtidens ambulancebehandlere

Som praktikvejleder hos Falck skal du være i stand til at forme morgendagens ambulancebehandlere. Du er allerede en erfaren ambulancebehandler eller paramediciner, der er parat til at videregive dine kompetencer og erfaringer. Din rolle er væsentlig for at sikre udviklingen og kvaliteten af vores elevuddannelse.

Din primære rolle vil være at skabe et læringsmiljø, der er trygt og støttende, men også udfordrende og spændende for vores ambulancebehandlerelever. Du forstår, at hver elev er unik, og du kan tilpasse din vejledning til den enkelte elevs indlæringsbehov, hjælpe dem med at tage ejerskab over deres egen uddannelse, og understøtte, at de opnår deres uddannelsesmål.

Du skal udnytte din viden og erfaring til at give løbende feedback og vejledning, og du er ikke bange for at udfordre eleverne til at stræbe efter mere. Du skal være en kilde til motivation og inspiration for eleverne.

Som person er du selvkørende, løsningsorienteret, og du har en positiv indstilling. Din evne til at skabe tillid og motivation blandt eleverne er nøgleelement i din succes som praktikvejleder.

Uddannelsen:

Når du bliver praktikvejleder i Falck, tilstræber vi at du kommer på et 2 dages kursus for praktikvejledere.

Her vil du få mulighed for at arbejde med feedback, rammesætning, sidemandsoplæring og kommunikation – og ikke mindst sparre med dine praktikvejlederkolleger fra hele landet.

 

Mentor – gør en forskel i uddannelsen af ambulancebehandlerelever

Som mentor hos Falck spiller du en central rolle i uddannelsen af fremtidens ambulancebehandlere. Du har det daglige ansvar for oplæringen og kører på daglig basis sammen med eleverne, hvor du hjælper dem med at bygge et solidt fundament for deres uddannelse.

Du fungerer som en positiv rollemodel, og din opgave er at udvikle elevernes evner til selvstændigt at håndtere de daglige funktioner i ambulancetjenesten. Du har en baggrund som ambulancebehandler eller paramediciner, og som person er du selvstændig, løsningsorienteret, praktisk anlagt og evner at skabe tillid samt motivere andre.

 

Ambulanceinstruktør -  spil en afgørende rolle i Falck ambulances udvikling

Som ambulanceinstruktør hos Falck vil du være en central figur i udviklingen og kvalitetssikringen af vores ambulancetjeneste. Din rolle er mangeartet og inkluderer medvirken til  medarbejdertilfredshed og performance samt at skabe et trygt, udviklende og stærkt sundhedsfagligt læringsmiljø for vores ambulancepersonale.

Du vil fungere som et sundhedsfagligt bindeled mellem ambulancefolk, ledere og Kvalitets- og Udviklingsafdelingen og bidrage til at opretholde høj sundhedsfaglig og driftsmæssig kvalitet.

Dine opgaver vil også omfatte udvikling og støtte af ambulancepersonalets kompetencer gennem undervisning, feedback og udvikling af undervisningsmaterialer. Du vil desuden deltage i forskellige innovations- og udviklingsprojekter både regionalt og nationalt

Som person er du positiv, tillidsskabende, initiativrig, og du er en rollemodel i forhold til Falcks værdier.

Uddannelsen:

Når du bliver ansat som ambulanceinstruktør i Falck, skal du igennem vores interne instruktøruddannelse.

Her vil du få undervisning i og arbejde med bl.a. feedback, sidemandsoplæring, voksnes læring, kommunikation og konflikthåndtering.

Der er desuden mulighed for yderligere uddannelse som aftales individuelt.

 

Liggende patientbefordring – vær med til at sikre en tryg transport af patienter

Som ansat i vores liggende patientbefordring handler det om at sørge for en sikker og professionel transport af patienter. Der er et tæt samarbejde med andet sundhedsfagligt personale, og den vigtigste opgave er at sikre patientens velvære og sikkerhed under transporten. Der leveres konstant høj kvalitet og service.

Du har ansvar for at skabe et sikkert og positivt arbejdsmiljø, og arbejder for et godt samarbejde mellem kunderne, ledelsen, DPC, AMK-Vagtcentralen og andre instanser. Du er ansvarlige for at sikre, at køretøjet og dets udstyr er i perfekt stand, og at den lever op til de gældende regionale kontrakter.

Du er med til at sikre en høj hygiejnestandard i vores køretøj, udstyr og uniform i overensstemmelse med de gældende instrukser. Du arbejder for at sikre sparring og vidensdeling på tværs af teamet i det daglige arbejde.

Du er empatisk, tillidsvækkende og altid i stand til at vurdere den enkelte patients tilstand og adfærd. Du lytter med respekt og omsorg. Du er rolig og fokuseret, selv under pres, og er fleksibel og i stand til at håndtere og tilpasse dig forskellige ændringer. Du kan kommunikere klart og tydeligt på alle niveauer og i en god tone, også i stressende situationer. Du er desuden ansvarlig, selvstændig, robust og i god fysisk form.

Uddannelsen:

For at kunne arbejde i den liggende patientbefordring i Falck skal du have gennemført uddannelsen ”Ikke behandlingskrævende liggende patientbefordring”, som er et 20 dages AMU-kursus. På kurset lærer du bl.a. om sygdomstilstande, førstehjælp, betjening af AED, forflytningsteknik samt at udføre komfortabel kørsel.

Læs mere om uddannelsen her: Ikke behandlingskrævende liggende patientbefordring

 

Områdeleder - en central rolle i at sikre og udvikle vores ambulancetjeneste

Som områdeleder bliver du en del af den regionale ambulanceledelse, hvor du spiller en afgørende rolle i at sikre, udvikle og optimere vores ambulancetjeneste. Dit ansvar omfatter både kvalitet og økonomi, og du vil være personaleleder for ambulancepersonale og ansatte i den liggende patientbefordring i dit område.

Du vil fungere som en vigtig støtte for ambulancedirektøren og være en værdifuld sparringspartner. Derudover vil du have ressortansvar for et specialområde og tage initiativ til nye projekter og tiltag, der sikrer en bæredygtig drift.

Som en synlig leder på stationen er det din opgave at formidle relevant og målrettet information til medarbejderne. Du vil også være ansvarlig for driftsopfølgning, materiel og udstyr. For at fastholde dine kompetencer og sikre synlig ledelse i øjenhøjde, vil du indgå i den operative drift.

Du vil deltage i ledervagtordningen og bidrage til udformningen af strategi, handlingsplaner og mål. Som person er du empatisk, tillidsskabende, rolig og fokuseret. Du har en god forretningsforståelse samt markeds- og kundeforståelse. Du er en motiverende leder, der samtidig er beslutningsstærk og vedholdende.

Bliv en del af vores team og vær med til at gøre en forskel i en dynamisk og udfordrende hverdag.

Vi rekrutterer både eksternt og internt, blandt andet fra ambulancetjenesten.

 

Videreuddannelse som Ambulancebehandler:

Paramediciner - en afgørende rolle i akutsituationer, hvor din indsats redder liv

Når borgerne står over for kritiske helbredstilstande og akutte situationer, er de ofte ængstelige og har behov for professionel hjælp hurtigst muligt. Som paramediciner er det din opgave at yde kompetent og omsorgsfuld behandling, der sikrer patientens velvære og tryghed før og under transporten til hospitalet.

Som paramediciner er det essentielt, at du kan opretholde roen og have overblik, selv når situationen er hektisk. Du skal kunne handle selvstændigt og træffe hurtige beslutninger om patientens behandling, især når en læge ikke er til stede. Det kræver en person med en stærk faglig baggrund og en rolig personlighed at kunne vurdere og håndtere patienternes tilstande effektivt.

Du skal være empatisk og tillidsvækkende, så patienterne føler sig i gode hænder i din pleje. Dette indebærer også en evne til at kommunikere klart og beroligende med både patienter og deres pårørende, såvel som andre sundhedsfaglige.

Arbejdet som paramediciner kræver en robust fysisk og mental styrke, da jobbet både er fysisk krævende og psykisk belastende. Fleksibilitet og evnen til at tilpasse sig hurtigt skiftende omstændigheder er også nødvendige egenskaber for at kunne yde den bedste patientpleje. Som paramediciner kan du behandle patienter med flere mediciner end behandlere kan. For eksempel har du flere kompetencer i forbindelse med behandling af hjertestop, lungesygdomme, smertelindring og hjertesygdomme. For at blive paramediciner i Falck kræver det, at du har mindst 3 års erfaring som ambulancebehandler, før du kan starte på uddannelsen. Hvis du vælger en karriere som paramediciner hos Falck, bliver du en del af et vigtigt team, der arbejder sammen for at sikre, at nødstedte får den hjælp og omsorg, de har brug for, når det virkelig gælder.

Uddannelsen:

Paramedicineruddannelsen er en del af akademiuddannelsen i sundhedspraksis hvor du skal igennem modulet ”Multikompleks præhospital praksis”, der giver 10 ECTS point.

Modulet er den teoretiske del af efteruddannelsen til ambulancebehandler med særlige kompetencer – også kaldet paramediciner.

Udover modulet, som er den teoretiske del, skal du også deltage i praktikdelen, der dels foregår på dine egne vagter, dels i kørselspraktik på f.eks. en lægebil og i sygehuspraktik.

Læs mere om uddannelsen her: KP.dk eller her: UCL.dk